DAT ZIJN WE SAMEN!

Junioren

MB1 Kampioen Landelijke Subtop

Nieuws afbeelding 13-6-2022

De meiden van de Mezen B1 zijn er zaterdag in geslaagd om kampioen te worden in de Landelijke Subtop Klasse. Een hele mooie prestatie waar ze trots op mogen zijn. Niet eerder is het een team van de Mezen gelukt om op dit niveau kampioen te worden.

Twee weken geleden werd de directe concurrent verslagen. Uit bij Fletiomare werd in een heel spannend duel met 3-2 gewonnen waarbij de Mezen heel dominant spel op de mat legden en lieten zien wie het meeste recht op het kampioenschap mocht hebben. Door de winst afgelopen week op Hurley en het verlies van Fletiomare bij EHV zou een gelijkspel bij Upward voldoende zijn. De vorige wedstrijd tegen Upward werd thuis verloren dus we waren gewaarschuwd.

In Arnhem bij Upward zat de sfeer en de spanning er goed in. Veel supporters waren meegereisd vanuit Harderwijk en de spanning was voelbaar. Upward liet meteen zien dat ze het niet cadeau gingen geven. Het 1e kwart was spannend maar de Mezen gaven weinig weg. De spanning ging uit de benen en in het 2e kwart waren we duidelijk de bovenliggende partij. Meerdere kansen waren nodig voordat de Mezen de 2e strafcorner benutte. Hierna golfde het spel heen en weer en waren er aan beide kanten kansen. Het laatste kwart werd nog spannend door 3 strafcorners op rij voor Upward. Door goed verdedigen van het hele team werd de overwinning binnengesleept en was de titel een feit.

Thuis in Harderwijk stonden de gele en blauwe fakkels klaar en barste het feest los. Een schitterende prestatie waar alle spelers super trots op mogen zijn!

We zijn supertrots op deze prachtige groep meiden!