header foto

MHC De Mezen

DAT ZIJN WE SAMEN!

Junioren

Voorlopige teamindeling 2022/2023

Nieuws afbeelding 11-6-2022

VOORLOPIGE Teamindeling 2022/2023

Het seizoen 2021/2022 zit er op. We hebben ons best gedaan weer met alle wensen rekening te houden en iedereen een mooie plaats te geven in één van de team. Kijk in de bijlage om te zien in welk team je geplaatst bent.

Voor de MO16-1 geldt dat er 17 speelsters zijn geselecteerd, hiervan zullen er gedurende de voorbereiding nog 2 afvallen naar de MO16-2. We hebben hiervoor gekozen omdat de keuze erg moeilijk was en omdat we al deze meiden nog willen zien in een aantal oefenwedstrijden.

De MO18 wordt pas volgend weekend bekend gemaakt. Dit heeft te maken met de onduidelijkheid in de senioren lijn dus nog even geduld.

De Blokcoördinator van de Jongste Jeugd heeft ervoor gekozen om de indeling van de MO10 nog even uit te stellen. We hopen dat er zich nog 2-3 dames aanmelden om zo 3 teams te kunnen maken! Zodra we meer nieuws hebben laten we dit direct weten.

Volgend seizoen wordt er een andere benaming gehanteerd namelijk MO18-1 (MA1), MO16-1 (MB1), MO14-3 (MC3), MO12-2 (MC2), JO10-1 (J8E1), JO9-2 (JE2), MO8-3 (MF3), etc.


Binnenkort melden wij de teams aan bij de KNHB. Deze laten een algoritme los op alle teams. Daarin wordt onder andere meegewogen uit welk team de spelers komen, in welke klasse dat team speelde en hoe hoog het daar is geëindigd. Met deze gegevens krijgt elk team een rating. Aan de hand hiervan worden de teams ingedeeld in klassen. Het kan dus zijn dat de nummering van de teams nog gaat veranderen naar aanleiding hiervan. Wij krijgen in augustus een voorlopige indeling en kunnen hier dan nog in sturen. Eind augustus is alles definitief en krijgen jullie het wedstrijdschema te zien.

 

Een aantal punten om te onthouden

 

-       Een voorlopige teamindeling houdt in dat er nog wijzigingen mogelijk zijn. Het technisch hart behoudt zich het recht voor om in overleg met de ECJ en selectiecommissie over te gaan tot wijzigingen (door omstandigheden) in de teams.

-       Speelsters en spelers in 1ste teams zullen beoordeeld worden op hun ontwikkeling, aanwezigheid en andere zaken. De spelregels voor het spelen in een eerste team krijgen jullie binnenkort toegestuurd.

 

-       Pas bij de seizoenstart (begin september) als al deze wijzigingen zijn verwerkt in deze "voorlopige teamindelingen", worden de teamindelingen definitief.

-       De teamnummering is toevallig, van geen waarde en zegt niets over het uiteindelijk nummer dat dit team zal krijgen. Deze indeling bepaalt uiteindelijk het teamnummer.

Voor een aantal teams heeft het technisch hart al een coach op het oog. Wilt u zelf graag een team coachen dan horen wij dit graag door middel van een mail naar [email protected].

 

Voor eventuele reacties n.a.v. de teamindeling graag contact opnemen via [email protected].

 

Aanstaande donderdag is er een Inloopavond voor spelers n.a.v. bekendmaking nieuwe teamindelingen. Gesprekken worden gehouden met de betreffende speler. Tot 15 jaar mag er een ouder bijzitten, ben je 15 jaar en ouder dan gaan we graag het gesprek alleen met jou aan. Je mag laten weten dat je komt, meldt dat dan even bij [email protected]

Wil je komend seizoen training geven aan een team of helpen bij onze allerkleinste? Stuur dan even een email naar Jeroen: [email protected]

Wij wensen iedereen alvast heel veel hockeyplezier in de nieuwe teams!

Elftalcommissie Junioren, Blokcoördinator Jongste Jeugd, Selectie Commissie en Technische Hart

 

Bijlage