MHC De Mezen  -  Parkweg 8  -  3842 AD HARDERWIJK  -  0341-417233
site 03.jpg mezen site 2.jpg mezen site 5.jpg mezen site 4.jpg
Junioren
Senioren

 
Nieuwsafbeelding

Zomerkamp bij MHC De Mezen!

25-2-2020  | 

Kom in de zomer hockeyen bij MHC De Mezen!

Aan het eind van de zomervakantie (26 t/m 28 augustus) komt Hockeykampen.nl voor het eerst naar MHC De Mezen voor een tof kamp voor kinderen van 6 t/m 15 jaar. Het programma is helemaal geschreven voor jou, met verschillende thema´s die gedurende het kamp voorbij komen in de trainingen. Het worden geweldige dagen vol plezier, hockey en heel veel oranje!

Daarnaast komt er een topspeler een clinic geven! Deze zal jou de special tips & tricks geven om nog beter te worden.

Wil je met jouw vriendjes of vriendinnetjes meedoen? Wel zo gezellig natuurlijk! Bij de aanmelding kun je opgeven met wie jij in het groepje wil en dan gaan wij dat voor jou regelen.

Meer informatie of aanmelden?
Bekijk:
http://www.hockeykampen.nl/kalender/hockeykamp-mhc-de-mezen/

Speciaal voor leden van MHC De Mezen is er een introductiekorting. Daarom betaal jij voor het driedaagse kamp €179,- i.p.v. €219,-.


Liever een kamp met overnachting of een echt hockeyavontuur?

Naast de Hockeykampen organiseert Hockeykampen.nl ook diverse specials; zo is er het Barcelona Hockeykamp van 31 juli t/m 8 augustus, en het Hockey & Beachkamp op HBS Bloemendaal van 10 t/m 14 augustus. Meer informatie over deze kampen is te vinden op de website.

 

Wil jij niets missen?

Tijdens en na het kamp posten we de leukste foto’s op Facebook en Instagram. Blijf daarnaast van tevoren op de hoogte van leuke acties, de nieuwe kampen en de belevenissen tijdens de kampen via www.facebook.com/Hockeykampen.nl en www.instagram.com/hockeykampen_nl.
Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws