MHC De Mezen  -  Parkweg 8  -  3842 AD HARDERWIJK  -  0341-417233
site 03.jpg mezen site 4.jpg mezen site 2.jpg mezen site 5.jpg
Junioren
Senioren

 
Nieuwsafbeelding

Spaaractie bij Jumbo!

15-9-2019  | 

Een unieke actie is van start samen met twee Jumbo supermarkten in Harderwijk; alle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij deze twee deelnemende supermarkten sparen voor geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen!


De deelnemende JUMBO supermarkten zijn:

-          Jumbo Drielanden

-          Jumbo Stadsweiden

 

Hoe spaar je mee?

Acht weken lang ontvang je bij elke € 10,- aan boodschappen bij deze twee Jumbo's een actiezegel. Een artikel kan op basis van een aantal actiezegels bij elkaar gespaard worden. Heb je het aantal actiezegels bij elkaar gespaard, dan kan je de volle spaarkaart bij de servicebalie inleveren. Je krijgt dan een unieke code.
Via www.myclubstore.nl/ jumboharderwijk word je door verwezen naar een speciale webshop. Hier kun je vervolgens MHC De Mezen selecteren, daarna jouw artikel selecteren, het artikel personaliseren en gratis bestellen met de code.
Dit artikel kun je ongeveer 4 weken na afloop van de spaaractie, na het sluiten van de webshop, op kunnen halen.

 

Het leuke aan deze actie is dat je gratis geweldige gepersonaliseerde artikelen kunt sparen en dat je op deze manier ook een mooi bedrag kunt ophalen voor de vereniging. Bij elke bestelling gaat er een deel van de waarde van het artikel naar onze clubkas! 
Ga daarom lekker naar de deelnemende Jumbo’s en trommel al je vrienden op om mee te sparen. Leuk om met z’n allen een gepersonaliseerd artikel te hebben!


De spaarboekjes zijn verkrijgbaar bij de bar in het clubhuis.

Wij wensen iedereen veel spaarplezier!
Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws