MHC De Mezen  -  Parkweg 8  -  3842 AD HARDERWIJK  -  0341-417233
mezen site 2.jpg mezen site 5.jpg mezen site 4.jpg site 03.jpg
Junioren
Senioren
 
Nieuwsafbeelding

Trainingsavond voor ouders in mei!

10-5-2019  | 

Beste ouders,


Langs deze weg willen wij als club alle ouders bedanken die op de zaterdagen langs de lijn staan om de kinderen aan te moedigen, die vroeg thuis komen of vroeg opstaan om te rijden naar hockey, de shirtjes wassen en snel nog even het fruit snijden. De coaches die er zelfs elke zaterdag trouw weer zijn, met een zorgvuldig gemaakte opstelling om zo een heel team te coachen. De Mezen, dat zijn we samen!

Aan al deze ouders willen wij drie gratis trainingen aanbieden. Maak zelf ook eens mee hoe het is om zo'n balletje te slaan of om er achteraan te rennen. Je leert samen met andere ouders de basistechnieken en je komt moe maar voldaan het veld af.

We gaan trainen op de donderdagavonden 16, 23 en 30 mei van 20.30 - 22.00 uur. Opgave kan middels een appje/berichtje naar het nummer: 0653378680 of een reply op deze e-mail!


Aantal deelnemers is beperkt dus meld je snel aan en kom gezellig langs. Sticks zijn aanwezig en eventueel kunnen bitjes tegen een kleine vergoeding aangeschaft worden tijdens de trainingsavond. We gaan er een paar gezellige trainingen van maken!

Met sportieve groet,

Namens MHC De Mezen

Deborah van Barneveld


PS Als vrouw kan/mag je ook altijd aansluiten bij de woensdagochtend training van 9.00 - 10.00 o.l.v. Chris Omloo.

Reacties

Marit Fokkema
Leuk initiatief Deborah! Ik hoorde dat de opkomst de 1e avond groot was. 👍🏻

Reageer op het nieuws