MHC De Mezen  -  Parkweg 8  -  3842 AD HARDERWIJK  -  0341-417233
mezen site 2.jpg mezen site 4.jpg mezen site 5.jpg site 03.jpg
Junioren
Senioren
 
Nieuwsafbeelding

KOK CARWASH actie! ✨

9-9-2018  | 

KOK CARWASH actie! 

MHC de Mezen start samen met Kok Carwash een wasactie!

Leden van De Mezen gaan de komende maanden Kok Carwash waskaarten verkopen om hiermee geld in te zamelen om het nieuwe clubhuis in te kunnen richten.


NIEUW CLUBHUIS
Door groei van het ledenaantal de afgelopen jaren en vooral het einde van de levensduur van de oude kunstgrasvelden was het noodzakelijk de velden te vernieuwen en uit te breiden met een volwaardig derde veld. Dit was mogelijk door twee velden een slag te draaien, met als gevolg dat het oude vertrouwde clubhuis moest wijken. Een kans voor onze vereniging om een nieuw eigentijds en multifunctioneel clubhuis te ontwerpen. Dit is gelukt en met onder andere acties van onze leden zijn de benodigde financiële middelen bijeengebracht.

De bouw van het nieuwe clubhuis van MHC de Mezen is gestart en we hopen dat het nieuwe clubhuis gereed is na de winterstop, bij aanvang van het tweede deel van de competitie in maart 2019. 
Om het nieuwe clubhuis gezellig, mooi en sfeervol in te richten zijn we deze wasactie gestart en zijn superblij met deze support van Kok! 
Op de foto blije meisjes van ME1 met Johan Kok van Kok carwash en onze voorzitter 😃


WASACTIE
Onze leden verkopen tijdens de actie waskaarten voor €10,- per stuk, hiervan gaat €5,- naar onze vereniging. Met de waskaart kun je je auto laten wassen met HET BESTE wasprogramma (reguliere prijs €13,50). Vanaf 8 september is de verkoop van de waskaarten gestart. 
We zijn trots om te zien dat iedereen binnen de vereniging wil bijdragen aan ons nieuwe clubhuis!👌

🙏

Reacties

Marcel Nieuwenhuizen
Superactie!

Reageer op het nieuws