header foto

MHC De Mezen

DAT ZIJN WE SAMEN!

Toekomst MHC De Mezen


De toekomstdromen van de club waren nieuwe velden en een nieuw clubhuis, beiden gesitueerd dwars op de ligging van de oude velden en het oude clubhuis. 

Ooit begonnen in Ermelo, streek de club in 1968 neer aan de Parkweg in Harderwijk, met eigen velden en een eigen clubgebouw. In 1982 is op de fundamenten van oude clubhuis een geheel nieuw gebouw neergezet wat in 2008 aangepast/verbouwd is. Maar dat clubhuis was aan vervanging toe en de kunstgrasvelden waren versleten.
Een kans om nieuwe watervelden aan te leggen en uitbreiding naar een volwaardig derde veld. Uiteraard gaat dit gepaard met veel voorbereiding en overleg met gemeente. De Mezen wilden toegerust zijn om het groeiend aantal leden goed te kunnen bedienen. In combinatie met een nieuw te bouwen multifunctioneel clubhuis kwam onze droom uit.

Na zes jaar van voorbereiding, met de eerste gesprekken en tekeningen, lobby, prachtige sponsoracties, vele overleggen, sloop en bouw, is nu de volledige metamorfose van ons sportpark een feit. We zijn uitgebreid van 2¾  zandveld naar 2 watervelden en 1 volledig zandveld. 

In september 2018 is gestart met de bouw van ons nieuwe clubhuis. In maart 2019 was het clubhuis bouwkundig gereed, waarna de afwerking en inrichting volgden en nu staat er een prachtig nieuw multifunctioneel complex. 

Door de inzet van vele vrijwilligers hebben we met veel trots zaterdag 31 augustus het nieuwe clubhuis officieel geopend! Het was een zonnige en feestelijke dag en avond!